Skip links

Prodej rodinného domu Dolní Lánov

Dvoupodlažní dům s celkovou užitnou plochou 136 m2, místem k parkování, skladovacím prostorem a velkou zahradou o výměře 837 m2. Celá nemovitost může nabídnout dostatek prostory všem členům vaší rodiny. Uvnitř objektu bude zavedena rekuperace, elektrické podlahové rohože a fotovoltaická elektrárna s bateriovým úložištěm.

ZAHÁJENÍ STAVBY NA JAŘE 2024, DOKONČENÍ NA JAŘE 2025.

Stavební a konstrukční řešení

Objekt je navržen s obdélníkovým půdorysem se dvěma nadzemními podlažími – přízemí a podkroví. Dům nebude podsklepen. Zastřešení bude tvořit sedlová střecha, střešní krytina je navržena falcovaná z pozinkovaného plechu v antracitové barvě. Ve stejném barevném provedení budou provedeny veškeré klempířské prvky, kterými jsou oplechování zdí, závětrné lišty střechy, okapničky, dešťové svody a žlaby.

Fasáda bude obložena dřevěným obkladem, střecha a klempířské prvky jsou projektované z pozinkovaného plechu. Konstrukce balkonu je dřevěná s kovovými výplnění v antracitové barvě.

Doplňková stavba bude dřevěné konstrukce se dvěma částmi ‐ uzavřený sklad a otevřené parkovací stání. Tato stavba je s pultovou střechou a její sklon je směřován na pozemek investora. V exteriéru bude použit dřevěný obklad, střecha je navržená z falcované krytiny, klempířské prvky budou provedené z pozinkovaného plechu v antracitové barvě.

Technické řešení

Větrání zajistí větrací jednotka s rekuperací tepla, která bude umístěna v technickém prostoru v přízemí. Od rekuperační jednotky jsou vedené rozvody do jednotlivých místností, ze kterých je odvod vzduchu zpět do rekuperační jednotky směřován přes prahy dveří.

Vytápění je zajištěno elektrickými podlahovými rohožemi, společně s rekuperační vzduchotechnickou jednotkou. Objekt bude vybaven fotovoltaickou elektrárnou s bateriovým úložištěm pro zajištění dostatečné elektrické energi​e.

Dispoziční řešení

Vstup do objektu je navržen na štítové, východní straně objektu. V přízemí se nachází zádveří, chodba se schodištěm do 2. patra, technická místnost a obývací prostor s kuchyňským koutem. Z obývacího prostoru bude přístup na venkovní terasu. Technický prostor je využit pro umístění technologie pro řízení rekuperace a ventilace.

Ve 2. podlaží se bude nacházet koupelna, šatna a tři pokoje. Na jižní stěně budovy je umístěný balkon, který je do stěny zapuštěný. Boční strany balkonu budou částečně zakryty fasádou štítu. Všechny tři pokoje budou mít přístup na balkony.

111,5 m2

Obytná plocha

24 m2

Sklad a parkovací stání

1432 m2

Celková plocha pozemku

136,1 m2

užitná plocha celkem

Kde se dům nachází?

Pozemek s rodinným domem se nachází v klidné obci Dolní Lánov v blízkosti města Vrchlabí. 

Občanská dostupnost

  • Supermarket Kaufland – 5 km
  • Školka Dolní Lánov – 870 m
  • Školka Vrchlabí – 6 km
  • Lesní školka – 2,5 km
  • Koupaliště Vrchlabí – 7,8 km
  • Potraviny Dolní Lánov 500 m
  • Autobusová zastávka Lánov – 500 m

Cena rodinného domu

Celý objekt včetně skladovací budovy, parkovacího místa a pozemku je za 10 500 000,- včetně DPH.

Zaujala vás koupě? Vyplňte prosím kontakní formulář

Případně kontaktujte přímo jednatele Martina Javůrka

Martin Javůrek

jednatel společnosti